Vacature coördinerend hulplijnmedewerker

Lijkt het jou mooi om te werken als spin in het web binnen het brede sociale domein op het eiland van Dordrecht? Ben je goed in coördineren, communiceren en netwerken? Wil jij je inzetten voor het verder ontwikkelen van Hulplijn Dordt als hét loket voor informele hulp en dit loket samen met je collega bemensen? Ontdek dan deze unieke vacature.

Over ons
De stichting Hulplijn Dordt heeft als doel om Dordtse individuen, huishoudens en groepen met een hulpvraag eenvoudig en snel in contact te brengen met de meest geschikte formele of informele hulpverlener of hulporganisatie.

De stichtingen Netwerk Dordtse Helden, Present Dordrecht en Samen Dordt (vanuit het initiatief HipHelpt Dordt) zijn de initiatiefnemers van Hulplijn Dordt en hebben zitting in het bestuur. In 2023 is Stichting Helpende Handen Nederland aangesloten. In de komende periode hopen we het aanbod vanuit de Hulplijn sterk uit te breiden, te beginnen met organisaties die hulp bieden bij geldzaken.

Vacature
Voor het zo effectief en efficiënt mogelijk blijven uitvoeren van het doel van  Hulplijn Dordt zoeken wij naast de huidige coördinator een coördinerend hulplijnmedewerker. Dit betreft een betaalde functie van 12-16 uur per week (0,33-0,44 fte).

Wat bieden wij?
  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen het brede sociale domein
  • Samenwerking met je collega coördinator, de coördinatoren van de deelnemende stichtingen en een breed netwerk aan sociaalmaatschappelijke organisaties
  • Coaching en begeleiding vanuit een daadkrachtig bestuur
  • Een jaarcontract voor 12-16 uur per week
  • Salaris conform CAO Zorg en Welzijn

Interesse?
We ontvangen graag uiterlijk 31 oktober 2024 je reactie.

Download de hele vacaturetekst

We staan je graag te woord

Wij zijn er voor jou als het alleen even niet lukt, maar samen wel.